Lästips: Konsten att vara Caroline

Denna feelgood var en räddare i nöden mitt i flyttkaos och kartonger.

Tjugofemåriga Caroline väntar på att livet ska börja.

Drömmen är att öppna en egen tapasrestaurang. Problemet är bara att det fattas minst en halv miljon i startkapital. Så tills vidare får hon nöja sig med jobbet i delidisken på matjätten Maxfood.

Mellan arbetspassen lagar hon mat, träffar fel typ av män, umgås med sin pappa, en småkriminell, före detta stjärnkock och får upp ögonen för ensamstående mamman Bente.

Hon försöker också närma sig sin egen mamma, som fastnat i sorgen efter Carolines lillebror.
Så en dag får Caroline en högst annorlunda förfrågan från en kollega. Hon erbjuds delta i ett brott, som om det lyckas, skulle kunna gjuta liv i hennes drömmar …

Konsten att vara Caroline är en varm roman med humor och spänning.

Författaren Peter Barlachs debut innehåller tilltalande karaktärer, intressant handling och träffsäkra formuleringar.

Vad läser du för bok?

Anneli

Annons

3 reaktioner på ”Lästips: Konsten att vara Caroline

  1. För nån tid sedan läste jag Sophie Kinsella’s roman ”My not so perfect life”, och tyckte hon skrev riktigt bra. I går hittade jag inte mindre än 3 av hennes romaner GRATIS på iBooks, så jag laddade ner dom. Har bara inte börjat läsa dem ännu.

    Istället ligger en fantasy roman och väntar på mig här på bordet. ”Mistborn” av Brandon Sanderson. Helt ny för mig, men hans böcker ska tydligen vara mycket bra. Men fick nästan en chock när jag hämtade den på biblan i går. Ganska tjock POCKET! Fixar man den där texten, modell mindre???
    Annars får det bli iBooks där också…

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.